VVD gld Portret edit

Masterclass Najaar 2023

TeamMC

Ben jij als actief Gelders- of Overijssels VVD-lid toe aan de volgende stap? Of heb jij serieuze ambitie om politiek of bestuurlijk actief te worden binnen onze partij? Dan nodigen wij jou uit om je aan te melden voor de najaarseditie van de Masterclass 2023 van VVD-regio Gelderland (in samenwerking met regio Overijssel)!

Doel van de Masterclass

De Masterclass 2023 vergroot het kennisniveau van het liberalisme en ontwikkel je je politieke vaardigheden door middel van interactieve trainingen. Prominente VVD'ers en professionals zullen hun kennis en ervaring met enthousiasme delen. Een met succes afgeronde Masterclass is ook een noodzakelijke voorwaarde voor toelating tot de Landelijke Kadertraining. 

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma voor de Masterclass ziet er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uit: 

ProgrammaMC

Deelname

Deelname is niet vrijblijvend. Van elke deelnemer wordt verwacht te voldoen aan de (thuis-) opdrachten en aanwezig te zijn bij alle bijeenkomsten. De kosten voor Masterclass bedragen €325,-. Dit is inclusief lunches, thee en koffie tijdens de trainingsdagen en het afsluitende diner.

Meld je nu aan!

Aanmelden voor de Masterclass kan tot en met 25 augustus 2023. Uiterlijk 28 augustus 2023 ontvang je een bericht of je mag deelnemen. Aanmelden is mogelijk door een motivatiebrief en curriculum vitae te sturen aan opleidingentraining@vvdgelderland.nl, onder vermelding van ‘Masterclass 2023 - Najaarseditie’ en je voor- en achternaam. Selectie van de deelnemers vindt plaats op basis van de motivatiebrief, curriculum vitae, diversiteit van de groep en spreiding over de Regio’s Gelderland en Overijssel. Het gevolgd hebben van HAYA- trainingen strekt tot aanbeveling, aangezien er tijdens de masterclass dieper ingegaan wordt op bepaalde onderwerpen en is voorkennis een pré.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Sophie Torenbeek, lid van de Regionale Opleidingscommissie, Tel. 06 42568365.