VVD gld Portret edit

Goede bereikbaarheid essentieel voor Rivierenland

De VVD, ook in uw woonplaats, zet zich al jaren in voor een goede bereikbaarheid van Rivierenland. Hierin zijn gelukkig al grote stappen gezet zoals het aanbrengen van file detectiesystemen, het deels verlengen van de in- en uitvoegstroken en het aanbrengen van betere bebording.

Maar dat is natuurlijk niet genoeg! We moeten Rivierenland op de kaart blijven zetten zowel in Den Haag als Arnhem. De VVD organiseert daarom op 24 februari a.s. de voor iedereen toegankelijke bijeenkomst “Goede bereikbaarheid essentieel voor Rivierenland” bij restaurant BuitenSporig op het treinstation in Tiel. De VVD vindt uw mening belangrijk en nodigt u daarom uit om mee te praten over o.a. de problematiek van de A15, het investeren in openbaar vervoer en goede lokale wegen.

Er zal een presentatie worden verzorgd door o.a. VVD-wethouder Marcel Melissen. En er is volop gelegenheid om nader kennis te maken met de regionale VVD-kandidaten en met Jan Markink, huidig Gedeputeerde en lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen die plaatsvinden op 20 maart a.s.. Ook zullen diverse lokale politici, Provinciale Statenleden en Tweede Kamerleden aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan. Laat deze mooie kans om úw stem te laten horen niet voorbijgaan! U bent van harte welkom.