VVD gld Portret edit

Mark Smits
Statenlid / Fractievoorzitter

Introductie

In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Als bedrijfsjurist werk ik, samen met mijn team, vanuit mijn kantoor in Tiel met veel plezier voor organisaties en bedrijven aan juridische zaken. Mijn ervaringen in de politiek en het bedrijfsleven neem ik mee naar de Provincie.

Waarom Statenlid voor de VVD?

Sinds 24 april 2019 maak ik deel uit van de Provinciale Statenfractie van de VVD met de portefeuille; Mobiliteit, Regionale Bereikbaarheid, Logistiek en Fietsbeleid.

Mijn doel? Gelderland mobieler maken. Als liberaal vind ik het belangrijk dat je de vrijheid hebt om zelf te kunnen kiezen op welke wijze je van A naar B wilt gaan. Per auto, fiets of met het openbaar vervoer of bijvoorbeeld met het vliegtuig. Dit moet bovendien vlot en veilig gaan.

Van 2014 tot en met 2019 maakte ik deel uit van de Tielse Gemeenteraad. Ik ben destijds de politiek ingegaan om mijn omgeving een stukje mooier te maken. Nu wil ik Gelderland niet alleen mooier maar ook mobieler maken. Problemen zoals lange files, slechte verbindingen en slechte fietspaden stoppen namelijk niet bij de gemeentegrens.

Voor u ben ik met volle ambitie en motivatie aan de slag. #Doen

U kunt mij volgen via facebook https://m.facebook.com/marksmitsvvd/.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het mij gerust weten.

 

 

Meer informatie

Woordvoerderschappen

  • Logistiek (incl. logistieke corridor)
  • Regionale bereikbaarheid
  • Mobiliteit (wegen)
  • Fietsbeleid

Regiovertegenwoordiging

Rivierenland-Noord