VVD gld Portret edit

Birkitta Kortes
Fractiemedewerker VVD Gelderland

Introductie
Een netwerker pur sang; zo zie ik mijzelf. Ik ontmoet graag (nieuwe) mensen om ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen. Dat leidt tot andere inzichten en het kan mooie uitdagingen met zich mee brengen. Ik communiceer open en helder waardoor ik makkelijk toegankelijk ben. Ik ben positief kritisch ingesteld maar heb ook een groot empathisch vermogen waardoor de omgang aangenaam blijft. Ik ben een harde werker en verwacht dat ook van anderen. Ik functioneer graag in een dynamische omgeving waarin het maken van verbindingen belangrijk is. 

Waarom aan het werk voor de VVD?
Wat is er mooier dan van je hobby, je werk te mogen maken?

Als liberaal in hart en nieren, vervul ik met énorm veel plezier mijn functie als medewerker van de VVD Statenfractie. Ik ben echt een politiek dier, maatschappelijk geëngageerd en zeer betrokken bij de VVD. Ik bied de VVD Statenleden graag het beste podium om hun volksvertegenwoordigende rol in de provincie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Ik functioneer graag als het eerste aanspreekpunt, organiseer vergaderingen, thema-bijeenkomsten en werkbezoeken en adviseer waar gewenst. Ik verschaf het team graag alle middelen waardoor men met zoveel mogelijke plezier tot de beste resultaten kan komen.

Mijn sterke punten zijn: Harmonie / Actiegerichtheid / Maximalisering / Positivisme / Relatievorming. Deze combinatie zet ik heel graag in voor mijn partij; de VVD en voor de Statenfractie Gelderland in het bijzonder.

Woonplaats
Lichtenvoorde / Regio Achterhoek

Meer informatie

Wij horen graag van u!
Wilt u uw mening delen met de VVD Statenfractie Gelderland of heeft u een vraag, ga dan naar contact of bel direct met Birkitta Kortes, Fractiemedewerker op het nummer 06-49324000. Of mail haar via birkitta.kortes@psgelderland.nl.

Heeft u een vraag over een onderwerp dat bij u in de gemeente of regio speelt en raakvlakken heeft met de provincie? Wilt u meer weten over de provinciale beleidsthema's? Wilt u uw kennis en kunde of ervaring met ons delen? Bent u benieuwd naar de mening van de provinciale VVD-fractie over bepaalde thema's?
Of wilt u de Statenfractie eens uitnodigen voor een werkbezoek? 
Neem dan rechtstreeks contact op met het desbetreffende VVD-Statenlid uit uw regio of met Fractiemedewerker Birkitta Kortes.

Zakelijk adres

VVD Statenfractie Gelderland
p/a Postbus 9090
6800 GX Arnhem