VVD gld Portret edit

Herzlich willkommen in Deutschland!

Duitse vlag

Op 3 november reisde de Provinciale Statenfractie af naar Düsseldorf om onze relaties te verdiepen met onze Oosterburen. Immers Nordrhein Westfalen voedt ook onze economie en zonder een open en transportvriendelijk Gelderland is er geen invoer van noodzakelijk voedsel en cruciale goederen voor onze Oosterburen. En goede grensoverschrijdende samenwerking (GROS) is hiervoor het fundament. Zo werd opnieuw glashelder tijdens de Corona- crisis. Lees het beknopte verslag van ons werkbezoek, in de onderstaande bijlage.

Het was een vruchtbare, interessante en hele leuke dag! Veel dank aan onze gesprekspartners: Sjaak Kamps, Albert-Jan van de Grient, Maarten Goossens, Peter Schuurman, Stefan Haupt en Lorenz Deutsch die wij hebben mogen ontmoeten. En onze dank gaat ook uit naar Doede Sijtsma, provinciaal vertegenwoordiger in Duitsland, die ons bij deze trip uitstekend begeleid heeft. Wij hopen hen allen snel weer te spreken en dan in ons prachtige Arnhem.

.-.-.-.-.-.-.

Mocht u zaken onder de aandacht willen brengen of nog meer informatie wensen, neem dan contact op met buitenland-woordvoerder VVD Statenlid Corrie Christine van der Woude via corrie-christine.vanderwoude@psgelderland.nl.

 

 

 

Publicatiedatum: 11 november 2021