VVD gld Portret edit

WELKOM: Gelderse VVD-middag 5 juni, Provinciehuis

Provinciehuis Gelderland, bron provincie Gld.

Wat speelt er in jouw gemeente of waterschap in relatie tot de provincie?
En natuurlijk aandacht voor de Europese verkiezingen!

Wil je met ons van gedachten wisselen over woningbouw, bereikbaarheid, ruimtelijke vraagstukken en de uitdagingen op het vlak van energie of nog andere provinciale onderwerpen, noteer dan de middag van 5 juni a.s. in jouw agenda. Op die woensdag ontvangen we graag iedereen die politiek of bestuurlijk actief is in Gelderland, in het Provinciehuis in Arnhem. Dat doen we om elkaar wederzijds beter te leren kennen, ervaringen met elkaar te kunnen delen en om de provincie dichterbij te brengen. En natuurlijk is er ook aandacht voor de Europese verkiezingen waarvoor jij op 6 juni naar de stembus mag!

Wat speelt er in jouw gemeente of waterschap?
Het programma ziet er als volgt uit; van 14.30 - 15.30 uur gaan wij graag in gesprek met fractievoorzitters, wethouders, burgemeesters en met onze Waterschappers. Tussen 15.30 en 17.00 uur ontvangen wij ook graag onze liberale gemeenteraadsleden. Afhankelijk van wat aangegeven wordt bij de aanmelding, zullen wij dan zorgen voor interessante deelsessies waarin dieper in kan worden gegaan op de specifieke onderwerpen die spelen in de gemeenten of waterschappen en die raken aan de provinciale beleidsthema's.
Tussen 15.30 en 16.00 uur bestaat de mogelijkheid een rondleiding te krijgen door het Provinciehuis. We sluiten de middag uiteraard af met een gezellige borrel en een bitterbal, tussen 17.00 en 18.00 uur. 

Aanmelden met vermelding van onderwerp
Voor deze bijeenkomst kun je je aanmelden door een mail te sturen naar campagnevvdgelderland@gmail.com.
Wij vragen je het volgende door te geven: voornaam, achternaam, de politieke of bestuurlijke rol, in welke gemeente/gremium, hoe laat je aan wilt sluiten en of je wel of niet gebruik wilt maken van de rondleiding.
Tot slot lezen we graag welke onderwerpen jij die middag specifiek belicht zou willen zien. Aanmelden kan vanaf nu tot en met 24 mei a.s.

De VVD Statenfractie komt ook naar u toe!
Iedere maand verlaat de Statenfractie heel bewust het Huis der Provincie (HdP) voor werkbezoeken aan gemeenten of regio's. Diverse gemeenteraadsfracties hebben al gemerkt dat we daarbij de lokale collega’s niet vergeten. Zo zijn we al in de Achterhoek, in Rivierenland, Culemborg en Tiel geweest en hebben we nader kennis gemaakt met de gemeenteraadsfractie in Arnhem en sloten we aan bij diverse regionale ‘Rondjes’. Voor 2024 staan de Veluwe, Foodvalley en Nijmegen en Arnhem nog op de planning. En in 2025 gaan we natuurlijk ook weer volop op pad!

Bezoek aan het Provinciehuis
We kunnen ons voorstellen dat VVD-leden die niet in een fractie zitten of bestuurlijk actief zijn, ook eens willen komen kijken in het Provinciehuis. Je bent welkom! Neem gerust contact met ons op via vvd@psgelderland.nl Samen met jou kijken we dan graag wat de mogelijkheden zijn.  

 

 

Publicatiedatum: 17 april 2024