VVD gld Portret edit

LTO Debat

22
feb

22 februari neemt de VVD deel aan het door LTO Regio Oost georganiseerde verkiezingsdebat. Namens de VVD zal Statenlid en kandidaat René Westra aansluiten. Verschillende onderwerpen komen tijdens het debat aan bod, waaronder stikstof. 

Het debat begint om 19.30.

De locatie: Dr. A. R. Holplein 13-15 4031 MB Ingen

U kunt zich aanmelden op de site van LTO Noord: https://www.ltonoord.nl/afdeling/de-betuwe/evenementen/uitnodiging-debatavond-provinciale-statenverkiezingen

Informatie van LTO Noord: 

Om het belang van ieders stem te benadrukken en u op de hoogte te stellen waar de verschillende partijen voor staan, organiseert LTO Noord afdeling De Betuwe een debatavond. Jan Markink verzorgt een inleiding deze avond waarin het belang van de verkiezingen wordt uitgelegd. Hans van Beuzekom zal deze avond en het debat verder leiden. 

Tijdens deze avond gaan personen die op de Provinciale partijlijsten staan vermeld met elkaar in debat. Actuele zaken die betrekking hebben op de Provinciale Statenverkiezingen worden hierbij besproken en bediscussieerd door verschillende partijen. VVD, CDA, BBB, CU, PvdA en D66 zijn hiervoor uitgenodigd. Deze partijen gaan met elkaar in debat aan de hand van voorgelegde stellingen.