VVD gld Portret edit

Fiets en ontmoet Mark Rutte! > Den Haag

24
feb

Altijd al eens rond willen kijken in de Tweede Kamer en Mark Rutte persoonlijk ontmoeten? Dan biedt VVD Rivierenland jou een unieke kans! Je bent van harte uitgenodigd om op zondag 24 februari a.s. mee te doen aan een bijzondere wielerwedstrijd op de wielerbaan in Tiel.

Aftrap Campagne VVD Gelderland

Op de thuisbasis van JVR de Batauwers trapt de VVD haar sportieve campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart, af. Mark Smits, huidig raadslid in Tiel en kandidaat nr. 6 op de lijst voor de Provinciale Staten namens Rivierenland: “Iedereen mag meedoen aan de wielerwedstrijd; jong, oud, ervaren en beginners. Als unieke hoofdprijs krijgen de eerste drie winnaars een rondleiding met lunch op het Binnenhof, inclusief een persoonlijke ontmoeting met Mark Rutte. Wie wil dat nou niet?”

Doeners in het zonnetje

We kennen ze allemaal wel; de échte doeners. Degenen die niet zeuren maar gewoon hun mouwen opstropen en doen wat er gedaan moet worden. Ook bij verenigingen zijn deze Doeners van onschatbare waarde. Het wordt tijd een aantal van hen eens in het zonnetje te zetten. Ook dat gaan we doen op de Wielerbaan op zondag 24 februari a.s.

Sporten leidt tot mee-DOEN!

“Sporten is meer dan een belangrijke bijzaak. Er zijn zoveel verschillende sporten dat iedereen ergens aan mee kan doen. Grote sportevenementen spreken tot de verbeelding en zetten mensen aan tot sporten en dat leidt weer tot een vitaler leven”, aldus Jan Markink, lijsttrekker en huidig Gedeputeerde. Markink is een wielerfan; mede door zijn inzet is in 2016 een deel van de Giro d’Italia succesvol in Gelderland verreden.

Doe jij ook mee?

Wil je meedoen met deze unieke wielerwedstrijd? Dat kan! Deze vindt plaats op 24 februari a.s. van 13.30 – 14.00 uur op de prachtige wielerbaan van JVR de Batauwers aan de Schaarsdijkweg 9 in Tiel.

Meld je aan!

Aanmelden kan tot en met 18 februari a.s. via een mail aan Mark Smits marksmitsvvd@live.nl.