VVD gld Portret edit

Bblthk Debat Wageningen

07
mrt

De VVD neemt 7 maart deel aan het door Woensdag Debatdag georganiseerde verkiezingsdebat in Bblthk. Onderwerpen relevant voor Wageningen staan centraal in dit debat. Namens de VVD zal Statenlid en kandidaat Koos de Looff deelnemen. 

Het debat begint om 20.00
Locatie: Stationsstraat 2, 6701 AM Wageningen

Voor meer informatie bezoekt u de site van bblthk

Informatie van Bblthk:
Op dinsdag 7 maart oganiseert Woensdag Debatdag een verkiezingsdebat in de bblthk. Het debat begint om 20.00 uur. De deuren gaan om 19.45 uur open. Vrije inloop. Op 15 maart stemmen we voor de Provinciale Staten en daarmee indirect ook voor de Eerste Kamer.

In de bblthk gaan de partijen met elkaar in debat over de prangende vragen van vandaag. Stikstof, klimaat, natuur, mobiliteit, woningbouw… Wat staat er bij de aankomende verkiezingen precies op het spel? En wat heeft dat voor invloed op de ruimte in Wageningen? Meer dan je denkt. Er valt écht wat te kiezen. Kom kijken, laat je horen en stel je vragen!

Woensdag Debatdag is een samenwerking tussen RTV-Rijnstreek, WUR, de bblthk en Thuis Wageningen.

Deelnemende partijen: VVD, PvdA, D66, GroenLinks, Christen Unie, Lokale Partijen Gelderland, Boeren Burgerbeweging, Partij voor de Dieren, Forum voor Democratie 50+, Volt, SP en CDA.