VVD gld Portret edit

Gehandicaptensport > Bemmel > Bruno Bruins

22
feb

Locatie

Mixed Hockey Club Bemmel, Sportpark Ressen, Ressensestraat 30c in Bemmel

Tijd

18:00 - 19:00

Thema

Gehandicaptensport

Deelnemers

Bruno Bruins (Minister voor Medische Zorg en Sport)
Jan Markink (Gedeputeerde Sport in Gld.) en VVD-lijsttrekker PS-verkiezingen
Helga Witjes (wethouder VVD)
Erna van der Wielen, trainer/begeleider G-hockey team
Matthias Meijer, trainer/begeleider G-hockey team
Sander Schinkel, voorzitter Hockeyvereniging Bemmel
Spelers van het G-hockey team

VVD-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen (w.o. Marlous de Haan (nr. 20, uit Huissen), Rosmarijn Boender (nr. 2 uit Hattem), Frederik Peters (nr. 7 uit Lent/Nijmegen), Corrie-Christine van der Woude (nr. 8 uit Ede)
VVD kandidaat voor de Waterschappen Theo Aaldering (nr. 6 op de VVD-lijst voor Waterschap Rivierenland, uit Gendt)

Programma

18:15 uur Ontvangst door Helga Witjes in de sportkantine van MHC Bemmel.
Korte presentatie door de trainers/begeleiders van de G-hockey teams: Erna van der Wielen en Matthias Meijer en een toelichting van zo’n 8 spelers

18.25 uur VERRASSING: in het zonnetje zetten van DOENERS
Toelichting Doeners: We kennen ze allemaal wel – die echte doeners. Diegene die altijd z’n mouwen opstroopt en het gewoon doet. De buurvrouw die als ze toch naar de supermarkt gaat, ook even boodschappen voor de oudere mevrouw even verderop meeneemt. De scheidsrechter, die ondanks dat ‘ie soms uitgescholden wordt, wel op zaterdag de F’jes fluit. Of de alleenstaande moeder die op zaterdag al die voetbalshirtjes wast, terwijl ze het al druk genoeg heeft. Deze mensen wil de VVD nu eens graag in het zonnetje zetten. Niet alle aandacht aan de schreeuwers geven maar juist oog en oor hebben voor de DOENER!

18.35 uur Rondleiding bij Mixed Hockey Club Bemmel met extra aandacht voor deG-hockey teams en de manier waarop deze teams begeleid worden.
Korte clinic door de spelers die vorig jaar goud en zilver hebben gewonnen tijdens de Special Olympics. Deze Nationale Spelen werden vorig jaar juni gehouden in de Achterhoek en Minister Bruins en Gedeputeerde Markink hebben deze Spelen zelf nog geopend. Gedeputeerde Markink was nauw betrokken bij het binnenhalen van dit grote evenement voor de provincie Gelderland. De Minister en de Gedeputeerde sporten graag ook zelf even mee.

19:00 uur Einde programma.

Voor meer informatie over dit bezoek, kunt u contact opnemen met Birkitta Kortes, lid Campagneteam VVD Gelderland op het nummer 06 – 49 32 4000.